2015 Etek Modası

Bahar geldi ve çattı, sırada da yaz var o da çabucak gelir zaten. Havaların ısınmasıyla ağaçların çiçeklerini açması ve rengarenk bir şekilde bezenmesi, bizleri kendisine özendirir adeta bizlerde kendi kabuğumuzdan çıkarız cıvıl cıvıl oluruz. Sıcak günlerde rahatlamak adına ince kumaşlardan oluşan giysiler tercih ederiz. Kısa şortlara, pantolonlara ve eteklere hemen koşarız. Sıcak yaz aylarında bacaklarımız daha rahat hareket eder ve daha da serinlik hisseder bu sayede.

2015 etekleri çok başka çok farklı çok moda tüm pantolonlar rafa kaldırılsın birbirinden renkli güzel etek modelleri gardıroplardaki yerlerini alsın. 2015 ün etekleri çoktan satış merkezlerinde yerini aldı sizleri bekliyor almanız için. Ben sizlere 2015 ün mekânlarında güzel bacaklarda kendini gösterecek olan etek modelleri nelermiş hangi renklermiş bilgisini vereyim sizde bende tüm modeller tükenmeden beğendiğiniz gidin ve alın derim.

Büzgülü etek modelleri, 2015 moda tasarımcılarının ortak çalışmalarının yoğun olduğu modeldir. Büzgülü etekler 2015 etek modelleri arasında moda olacak olan etek olarak bu model başta yer alıyor. Büzgülü model etekler kilolu olan ve basenlerde fazlalığı olan bayanların maalesef tercih edemeyecekleri bir modeldir. Çünkü bel kısımlarından itibaren büzgülü olduğu için bu kişileri daha da kilolu göstereceği için pek tercih etmemelerini önermek isterim.

Bu etek modeli zayıf bayanlar için çok ideal ve albenisi yüksek naif görüntülü bir modeldir. Bu model çok salaş bir etek modeli olduğu için üzerine kalın askılı bir atlet veya gömlek ya da bir tişört yardımıyla hoş bir kombinleme yapabilirsiniz. Gündüzleri bu şekilde dolaşabilirken gecelerinde eteğin bel kısmına uyacak şık bir kemer ve topuklu ayakkabılar ile geceye özel bir kıyafete dönüştürmeniz çok kolay ve akıllıca olacaktır. Çok amaçlı büzgülü model etekler eminim ki sizlere de çok ama çok yakışacaktır.

Peplum Etek Modelleri, bu etek modellerinde bel kısmında volon detayı olduğu için her vücut tipine uyan ve geçmişten beri asla kreasyonlardan eksik olmayan etek türüdür. Bunun sebebi de her tip vücut tipine uymasıdır aslında vazgeçilmez olmasıdır. Modada her daim yeri olmasının.Peplum etek modellerini doğru kombinler ile her anımıza ve her ortama uyum sağlayacak bir duruma getirmemiz bizim elimizdedir. Özellikle ofis ortamlarında çok kullanılan bir model olan bu etek resmiyet olarak klasik gömleklerle kombinlenebilen çok güzel bir tasarım iken sokak modasında kalın askılara sahip atlet veya bir tişört ile kendinizi tüm gözlerin odağı haline getirerek moda konusunda öneriler istenen bir kiş haline gelmeniz mümkün olabilir.

Son dönemlerde kendinden çok söz ettiren etek modelleridir. Şifon etekler yaz denince akla ilk gelen kumaş türüdür. Uçuş uçuş hiçbir etekte olmayan hafiflik ve rahatlık sadece bu modellerdedir. Yalnız bu etekleri kilo fazlalığı olana balıketli bayanlarımız maalesef tercih etmemelidir. Neon renklerin hakim olduğu 3 boyutlu görüntüyü yansıtan bu etekler günlük kullanım için babetler ile sağlanabilir. Aksine topuklu ve hoş bir üst kombin sayesinde gecelere de bu eteklerle akmanız gayet mümkün.